Nieuws

Aniek Haenen

Van student naar stagiaire
Vijf vragen voor een nieuwe stagiair!

Stel jezelf kort even voor.
Mijn naam is Aniek Haenen en ik ben 22 jaar oud. Deze 22 jaar heb ik met veel plezier doorgebracht in het kleine Limburgse Meterik, maar sinds kort heb ik de stap genomen om te gaan voor wat groters; de stad Nijmegen. Na mijn studie Interieur en Vormgeving, ben ik de opleiding Communicatie gaan volgen op Fontys Hogeschool in Eindhoven. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar en loop ik tot en met juni stage bij de Merkenbouwers.

Wat verwacht je van deze stage? Wat wil je leren?
Het vak communicatie spreekt me erg aan, maar waar ligt nu echt mijn passie? Daar probeer ik tijdens de meeloopstage bij de Merkbouwers achter te komen. Tijdens mijn studie heb ik al veel kunnen leren, maar ik ben erg benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Wat inspireert jou?
Ik haal vaak mijn inspiratie uit beelden. Het kijken naar afbeeldingen, maar ook beelden die ik opvang wanneer ik over straat loop, zetten mij aan het denken. Ze geven me ideeën voor het maken van bijvoorbeeld projecten op school of stage.

Wij bouwen merken; van welk bouwwerk kun jij geen genoeg krijgen?
Het eerste wat in me opkomt zijn de gekleurde huisjes in de haven van Kopenhagen. Ik was daar drie jaar geleden en het hele plaatje klopte meteen. We zaten daar met een aantal meiden op een stoepje, heerlijk in de zon, te genieten van een drankje en een mooi uitzicht op de huisjes en de haven.
 
Wat doe je als je niet stage loopt?
Wanneer ik geen stage loop, ben ik meestal te vinden op het volleybalveld. Vanaf mijn vijfde ben ik al begonnen met het gooien en vangen van een bal. Gelukkig is het daar niet bij gebleven en heb ik in al die jaren veel geleerd. Daarnaast probeer ik ook jongere meiden te motiveren en trainen om elke keer weer een stapje beter te worden. Verder hou ik ervan om feestjes en festivals af te gaan met mijn vriendinnen, maar kan ik ook genieten van een rustig avondje op de bank.

 
“ Het vak communicatie spreekt me erg aan, maar waar ligt nu echt mijn passie? ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd nieuws gevonden...

Afspraak maken

Vughterweg 1, 5211CH `s-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30