Nieuws

Cas Breedveld

Stel jezelf kort even voor.
Mijn naam is Cas Breedveld, 22 jaar oud en ik woon in Oud Heusden. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het gamen. Af en toe ga ik ook naar een festival, maar dan moet het weer wel meezitten. Elk weekend chillen met vrienden wordt ook nooit overgeslagen.

Wat verwacht je van deze stage? Wat wil je leren?
Ik verwacht hier te leren hoe het is om klantencontact te hebben en hoe ik hier het beste op in kan spelen. Daarnaast wil ik leren hoe ik mijn eigen werk goed in een presentatievorm kan opstellen. Verder wil ik beter leren plannen en weten hoe ik het beste met een planning om kan gaan. Als laatst wil ik nog beter leren omgaan met de programma's van Adobe. 

Wat inspireert jou?
Ik word vooral geïnspireerd door wildlife, ruimte en ook door de toekomst, omdat je hier eindeloos over kan filosoferen. Ik word geïnspireerd door dingen waar je alleen je mening over kan geven en waar eigenlijk nog niemand iets met zekerheid over kan zeggen.

Wij bouwen merken; van welk bouwwerk kun jij geen genoeg krijgen?
Alles wat modern is vind ik tof om te zien. Ik heb geen specifiek bouwwerk dat ik echt heel mooi vind. Alles wat er futuristisch uitziet vind ik vet.

 
 
“ Ik word vooral genspireerd door wildlife, ruimte en de toekomst ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd nieuws gevonden...

Afspraak maken

Vughterweg 1, 5211CH `s-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30