Nieuws

Jasper Naus

Een jonge leergierige Digital Publisher in the making
Vijf vragen voor een nieuwe stagiair!
 
Stel jezelf kort even voor.
Mijn naam is Jasper Naus en ik ben 17 jaar. Ik woon in Den Bosch, maar ga naar school in Eindhoven. In Eindhoven volg ik de opleiding Digital Publishing op het Sint Lucas. Digital Publishing is erg breed. Op mijn studie krijg ik te maken met onderwerpen zoals  boekbinden, Sign en ik werk met Adobe.
 
Wat verwacht je van deze stage? Wat wil je leren?
Ik verwacht veel nieuwe dingen te leren op stage. Hoe mijn vak in het bedrijfsleven te werk gaat vind ik erg interessant om te leren.
 
Wat inspireert jou?
Wat mij vooral inspireert is mijn omgeving. Ik kijk altijd om me heen hoe dingen zijn gemaakt en maak foto’s van dingen waar ik misschien later inspiratie uit kan halen. Ik haal vaak mijn inspiratie van internet, bijvoorbeeld Instagram of Tumblr. Op deze platformen volg ik ook diverse accounts. Afbeeldingen die ik aansprekend vind, bewaar ik en bewerk ik later.
 
Wij bouwen merken; van welk bouwwerk kun jij geen genoeg krijgen?
Arnhem station vind ik een erg mooi bouwwerk. Het is erg nieuw en er is veel ruimte. Ik kom hier vaak omdat ik wel eens blijf logeren bij een neef die in Arnhem woont.
 
Wat doe je als je niet stage loopt?

Buiten mijn stage vind ik het leuk om te chillen met vrienden en om te voetballen. Ook vind ik het leuk om muziek te maken via de computer. 
“ Ik kijk altijd om me heen hoe dingen zijn gemaakt en maak foto’s van dingen waar ik misschien later inspiratie uit kan halen ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd nieuws gevonden...

Afspraak maken

Vughterweg 1, 5211CH `s-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30