Nieuws

Matthijs van der Made

Eerst goed, kritisch denken en dan stappen zetten
Acht vragen voor een nieuwe collega!
Waar werk jij momenteel aan?
Ik werk momenteel aan allerlei mooie merken; van concept tot uitwerking, van digitaal tot print. De klant en klantvraag variëren telkens, waardoor er een zeer prettige afwisseling is in het werk. De ene keer stort ik me geheel op de Agrisector (via onze partner Stef Beerens van Green Communicatie), de andere keer weer op ICT of nieuwe innoverende startups.

Wat denk je toe te kunnen voegen aan De Merkenbouwers?
Ik ben een leergierige en kritische creatieve geest en hoop vanwege mijn technische achtergrond meer online- en softwarekennis toe te kunnen voegen aan het team.

Kijken, denken of maken; wat kies jij?
“Eerst denken, dan doen” zei de basisschooljuffrouw altijd – tegen de toen nog kleine Matthijs – en dat is wel een beetje zoals ik het werk altijd probeer aan te vliegen: eerst goed, kritisch denken en dan stappen zetten. Echter in het creatieve vakgebied moet er een goede verhouding en wisselwerking zijn tussen kijken, denken en maken, om zo tot een topresultaat te komen.

Wij bouwen merken; van welk bouwwerk kun jij geen genoeg krijgen?
Ik krijg geen genoeg van mijn eigen huis, er is altijd wel wat te klussen (zucht)!
Maar als kind ben ik erg gefascineerd geraakt door de kubuswoningen in Rotterdam, puur omdat dit toen niet klopte met mijn beeld van traditionele huizenbouw. Dit zorgde voor een algemene interesse voor architectuur, want wat zijn er toch een hoop mooie bouwwerken!

Een nieuw jaar; welke nieuwe ontwikkeling of trend ga je op de voet volgen?
Kunstmatige intelligentie is en blijft een ontwikkeling die ik erg interessant vind om te volgen, aangezien dit steeds meer en beter terug te zien is in ons dagelijks leven. Verder blijven de ontwikkelingen van online tools, voor bijvoorbeeld user interface en app design, erg leuk om te volgen. 
 
Wat doe je in je vrije tijd?/ Als je niet werkt. Wat doe je dan zoal?
In mijn vrije tijd ben ik vooral trotse papa van twee schitterende dochters; dus veel dansen en poppenkleren verwisselen. Verder heb ik jarenlang bijna dagelijks hard getraind om als atleet de nationale top te halen. Nu ben ik voornamelijk voor de ontspanning op de atletiekbaan te vinden. Gezond lichaam, gezonde geest!

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wat inspireert jou?
Inspiratie krijg ik door te kijken. Ik bekijk veel blogs en portfoliosites over design en architectuur, maar zie ook veel gewoon op straat of tijdens het filerijden: er is altijd wel iets wat je inspireert en stof tot nadenken geeft.
 
Hoe drink jij je koffie het liefste?
Zwart, per liter. En heel, heel soms met een beetje suiker.
Matthijs van der Made
“ Ik ben een leergierige en kritische creatieve geest en hoop vanwege mijn technische achtergrond meer online- en softwarekennis toe te kunnen voegen aan het team. ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Vughterweg 1, 5211CH `s-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30