Nieuws

Nelien van der Ben

Zij stapte over van klantzijde naar bureauzijde
Acht vragen voor een nieuwe collega!
Waar werk jij momenteel aan?
Heb je even? Er liggen een heleboel leuke klussen op mijn bureau. Van het maken van offertes voor nieuwe klanten, het ontwikkelen van een campagne tot het organiseren van een fotoshoot voor een van onze klanten. Kortom, veel verschillende klussen. Geen dag is hetzelfde.

Wat denk je toe te kunnen voegen aan De Merkenbouwers?
Ik heb de afgelopen jaren altijd aan de andere kant van de tafel gezeten, dus hoop een andere kijk op dingen (vanuit de klant) en frisse blik mee te brengen. Iedereen weet hoe leuk is het om verrast te worden of wanneer je verwachtingen overtroffen worden, dat wil ik in mijn werk meenemen.

Kijken, denken of maken; wat kies jij?
Een lastige keuze, maar ik kies voor ‘kijken’. Ik denk dat daar mijn toegevoegde waarde ligt. Aan de voorkant goed kijken & luisteren om zo uiteindelijk de juiste oplossing te kunnen bieden. Dan denk ik graag nog even mee, maar laat ik het maken echt aan mijn collega’s over.

Wij bouwen merken; van welk bouwwerk kun jij geen genoeg krijgen?
Mag ik ook voor meerdere bouwwerken gaan? Ik vind het namelijk een erg mooie ontwikkeling om te zien dat steeds meer oude panden een nieuwe bestemming krijgen. Kijk bijvoorbeeld naar de Spoorzone (Tilburg), de AaBe fabriek (Tilburg), de Verkadefabriek (Den Bosch) of het Mariapaviljoen (Den Bosch) en zo zijn er nog veel meer. Panden met sfeer en uitstraling die een mooie nieuwe functie krijgen.

Een nieuw jaar; welke nieuwe ontwikkeling of trend ga je op de voet volgen?
Er is niet één specifieke trend die ik wil volgen. Ik denk dat het in mijn rol belangrijk is dat ik weet wat er speelt en nieuw is binnen ons vakgebied. Nog belangrijker vind ik het wanneer ik de juiste ontwikkelingen kan afstemmen op de wensen van de klant. De oplossing voor de klant ligt niet altijd in de nieuwste en hipste trends. Weten wanneer wat van toepassing is, lijkt mij waardevoller.

Als je niet werkt. Wat doe je dan zoal?
Ik ben wel graag creatief bezig. Op pad met mijn fotocamera of thuis leuke composities maken en dan voornamelijk food-fotografie. Of in huis aan de slag; meubeltjes opknappen, inrichting weer eens anders doen. Lekker koken. Regelmatig een stuk hardlopen. Maar ook veel koppen thee drinken met familie en vrienden. En ja, ik kan ook prima niks doen ;)

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wat inspireert jou?
Ja, waar niet? Het kan een gesprek zijn wat ik met iemand heb. Ik kan door de stad lopen en iets kan me daar opvallen. Ik kan ergens iets lezen. Bewust en onbewust pik ik zo dingen op waar ik later iets mee kan.
 
Hoe drink jij je koffie het liefste? 
Ik drink voornamelijk thee. Maar anders graag gewoon een kop zwarte koffie. Lekker.

En jij? Kom je binnenkort een kop koffie drinken bij De Merkenbouwers? Stuur me een mailtje via nelien@demerkenbouwers.nl of bel me even op telefoonnummer 073-6277730. 
Nelien van der Ben
“ Iedereen weet hoe leuk is het om verrast te worden of wanneer je verwachtingen overtroffen worden, dat wil ik in mijn werk meenemen. ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd nieuws gevonden...

Afspraak maken

Vughterweg 1, 5211CH `s-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30