Nieuws

Ondernemers in Breda kunnen nu ook terecht bij Fons

Ondernemers in de gemeente Breda kunnen tegenwoordig met al hun vragen over huisvesting terecht bij Fons Breda. Fons is een samenwerkingsverband tussen Gemeente Breda en de Brabantse Ontwikkeling Maatschappij (BOM). Een initiatief om via optimale huisvestingsoplossingen ondernemers op Bredaase bedrijventerreinen te helpen hun ambities te realiseren.

Het concept, dat De Merkenbouwers ontwikkeld heeft voor Gemeente Tilburg en de BOM, wordt vanaf nu ook ingezet in de gemeente Breda. Met een eigen website, pay-off en brochure krijgt Fons Breda een eigen gezicht. Gedurende het jaar breiden we dit uit met referentiecases en nieuwsartikelen om met een geïntegreerde aanpak de bekendheid van Fons onder ondernemers in Breda te vergroten. Wij ontzorgen Fons Breda op het gebied van contentmanagement zodat zij ondernemers vooruit kunnen helpen. Praktisch, voortvarend en ondernemen.

www.fonsbreda.nl
“ Wij ontzorgen Fons Breda op het gebied van contentmanagement zodat zij ondernemers vooruit kunnen helpen ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd nieuws gevonden...

Afspraak maken

Vughterweg 1, 5211CH `s-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30