Nieuws

Sabine Dorrepaal

Vanuit de schoolbanken naar het echte werk
Vijf vragen voor een nieuwe stagiair!
 
Stel jezelf kort even voor.
Mijn naam is Sabine Dorrepaal. Ik ben 21 jaar oud en woon in het kleine Brabantse Boxtel. Na een jaartje de meer creatieve kant te hebben ondervonden van communicatie op Fontys in Tilburg, ben ik uiteindelijk beland op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zit daar momenteel in mijn derde leerjaar van de opleiding communicatie en loop voor vijf maanden stage bij De Merkenbouwers.
 
Wat verwacht je van deze stage? Wat wil je leren?
Het is mijn allereerste meewerkstage op het hbo, dus het is voor mij allemaal nieuw en spannend! Mijn grootste verwachting is, denk ik om, de begrippen uit de theorieboeken tegen te komen tijdens mijn stageperiode. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar hoe een proces verloopt van een opdracht binnen krijgen en een opdracht uitvoeren.
 
Wat inspireert jou?
Ik ben zelf een echte social media freak. Natuurlijk ook niet heel gek voor mijn generatie. Er gaat bijna geen uur voorbij dat ik social media niet eventjes heb bekeken. Ik zie op social media veel inspirerende advertenties en campagnes voorbijkomen, maar voornamelijk ook bij alle social influencers die ik volg. Van al deze uitingen krijg ik vaak veel inspiratie. Ook ben ik erg fan van YouTube. Al van jongs af aan kan ik uren klikken en scrollen.
 
Wij bouwen merken; van welk bouwwerk kun jij geen genoeg krijgen?
Ik denk dan direct aan het buitenland. Ik ben verliefd op de stad Londen en kan geen genoeg krijgen van Buckingham Palace, Tower Bridge en de Big Ben. Daarnaast maak je mij ook echt gelukkig met het uitzicht van Griekse witte huisjes aan het strand. Lekker cliché, maar wel mooi! Als ik het betrek op Nederland kan ik altijd genieten van een Nederlandse ‘’skyline’’ aan de Waal als ik met de trein Nijmegen binnen kom rijden. 
 
Wat doe je als je niet stage loopt?
Een grote hobby van mij is ‘beauty’. Als in eigenlijk vrijwel alles dat te maken heeft met lichamelijke verzorging. Al sinds mijn 13e ben ik hier mee bezig en het is eigenlijk uitgegroeid tot een uit de hand gelopen verzameling. Ook geniet ik tegenwoordig van wat uurtjes rondbrengen in de sportschool. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en familie. Het hoeft voor mij niet ieder uur druk te zijn, want ik kan ook genieten van een heerlijke avond tv kijkend op de bank.  
“ Mijn grootste verwachting is denk ik om de begrippen uit de theorieboeken tegen te komen tijdens mijn stageperiode. ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd nieuws gevonden...

Afspraak maken

Vughterweg 1, 5211CH `s-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30