nieuws en inspiratie

Communicatiemiddelen voor Designing Health

Tijdens de Dutch Design Week 2017 vond op 23 en 24 oktober Designing Health plaats. Designing Health brengt een verrassende mix van bestuurders, architecten, vastgoedspecialisten, cliënten, designers en startups bij elkaar om de kansen en mogelijkheden van nieuwe onconventionele woon- en zorgconcepten te verkennen.
 
Designing Health is een initiatief van Blommestein Groep in coproductie met Vitaal ZorgVast. Wij creëerden voor Blommestein Groep een aantal communicatie uitingen voor de conferentie- en rondleiding programma’s die daar plaatsvonden. Zo maakten we onder andere een programmaboek, naambadges, banieren, naamborden, sheets en tafelborden.
 
De Dutch Design Week, of beter bekend als DDW, is hét evenement van het jaar op gebied van design. In ons eigen Brabantse Eindhoven vindt negen dagen lang het grootste Noord-Europeaanse designevenement plaats. Hier presenteren ruim 2.500 ontwerpers hun werk en concepten aan ruim 295.000 bezoekers uit het binnen- en buitenland. De Dutch Design Week vindt dit jaar plaats van 21 t/m 29 oktober. Klik hier voor meer informatie over Dutch Design Week
Communicatiemiddelen voor Designing Health
“ Designing Health brengt een verrassende mix van bestuurders, architecten, vastgoedspecialisten, cliŽnten, designers en startups bij elkaar. ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd artikel gevonden...

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30