nieuws en inspiratie

Creatieve ZZP’ers en freelancers gezocht!

De Merkenbouwers is een klein allround strategisch communicatiebureau in ’s-Hertogenbosch (ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station) met strategie en creatie onder één dak. Met een klein vast team bouwen wij dagelijks aan uiteenlopende merken.

De projecten waaraan wij werken zijn heel divers. Van fotoshoot tot copywriting en van ontwerpen voor on- en offline tot een social mediacampagne; elke dag en elke klus is anders. We kunnen en doen ontzettend veel zelf. Maar we zijn er daarnaast voorstander van om, wanneer de opdracht daar om vraagt, de benodigde expertise in te schakelen.

Sta jij als ZZP’er of freelancer open voor een samenwerking dan horen wij graag van je. Vormgevers, dtp’ers, conceptontwikkelaars, stylisten, copywriters, tekstschrijvers, art-directors, fotografen, videoproducers, beeldbewerker, specialisten in nieuwe media; we zoeken mensen in verschillende disciplines om aan onze netwerkorganisatie toe te kunnen voegen.

Denk jij, met jouw kennis en kunde, een goede aanvulling te zijn op ons netwerk? Kom dan binnenkort een kop koffie met ons drinken om kennis te maken, je portfolio te laten zien en te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Bel of mail Simone om een afspraak in te plannen.

Tot ziens!
Creatieve ZZP’ers en freelancers gezocht!
“ Kom koffie drinken & kennis maken ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd artikel gevonden...

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30