nieuws en inspiratie

Gemeente ís-Hertogenbosch

voor starters en groeiers
Dat de gemeente ’s-Hertogenbosch open staat voor ondernemers weten we al. Maar dat ze specifiek voor de groep starters & groeiers iets te bieden heeft, is wellicht wat minder bekend. Vandaar dat wij samen met de gemeente een online campagneconcept hebben ontwikkeld om ’s-Hertogenbosch als ideale vestigingslocatie voor starters en groeiers op de kaart te zetten.

Op ondernemenindenbosch.nl is een speciale landingspagina ingericht met ondernemersverhalen, nieuws, informatie en de mogelijkheid om een whitepaper te downloaden. In deze whitepaper heeft de gemeente zes thema’s beetgepakt die interessant zijn voor startende ondernemers. Inzet van social media kanalen aangevuld met SEA en display advertising is er op gericht verkeer naar de landingspagina te genereren.

Bekijk de landingspagina en download de whitepaper
 
Gemeente ís-Hertogenbosch
“ Maar dat ze specifiek voor de groep starters & groeiers iets te bieden heeft, is wellicht wat minder bekend. ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd artikel gevonden...

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30