nieuws en inspiratie

Wil je ook bij ons stage lopen?

De Merkenbouwers zijn momenteel niet op zoek naar nieuwe stagiaires.


Wij zijn een allround strategisch communicatiebureau in ’s-Hertogenbosch (ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station) dat continu bezig is met geïntegreerde communicatie. Strategie, creatie én online onder één dak. Met een uitgebreide en uiteenlopende klantenportfolio werken we elke dag aan mooie projecten waar jij straks tijdens je stageperiode ook een steentje aan kunt bijdragen.We zijn opzoek naar een stagiar(e) marketing en communicatie. Tijdens je stage ondersteun je bij de ontwikkeling en uitwerking van marketing- en communicatiecampagnes voor diverse markten. Van positionering en proposite tot nieuwe huisstijlen; alles komt voorbij. Je denkt met ons team mee over creatieve concepten en gaat aan de slag met onze social media. Je maakt kennis met alle facetten van het werken aan bureauzijde. Interesse, lees hier verder. 
 
Als stagiar(e) vormgeving krijg jij bij onze vormgevers een plek in onze studio. Samen met hun (maar zeker ook zelfstandig) ga je aan de slag met de opdrachten die binnenkomen en weet je ons te verrassen met mooie voorstellen, als het even kan mét wow-effect. Elke opdracht is anders. Van het ontwerpen van een nieuw logo en bijpassende huisstijl tot het vormgeven van flyers en opmaken van een website of online magazine. Tijdens je stage komt alles voorbij. Wil je meer weten? Bekijk hier de volledige tekst.

Kortom: twee uitdagende stages waarin je alle facetten leert kennen van het werken aan de bureauzijde. Een leerzame ervaring die jou helpt je weg te vinden binnen het marketing- en communicatie vak.

Ook benieuwd hoe anderen de stage bij De Merkenbouwers hebben ervaren? Lees dan snel hun verhalen!Interesse? We komen graag met je in contact.
Mail je motivatie, CV en per wanneer je beschikbaar bent naar info@demerkenbouwers.nl en wie weet tot snel!
 
Wil je ook bij ons stage lopen?
“ Begrippen die bij mij op school aan bod zijn gekomen, kwamen bij De Merkenbouwers echt tot leven! ”
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.
Gerelateerd aan dit artikel
Geen gerelateerd artikel gevonden...

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30