Alles onder één dak
strategie, online en creatie
strategie, online en creatie
Onderscheidend vermogen
zowel in aanpak als uitvoering
<div style=zowel in aanpak als uitvoering
" />

Wat kunnen we voor u betekenen

Kijken

Alles begint met kijken. Goed kijken. Eerst richten we de blik naar binnen, wat is uw drijvende kracht, waar ligt uw onderscheidend vermogen? Wat is er nodig om intern draagvlak te creëren en de neuzen dezelfde kant op te krijgen?

Daarna verplaatsen we alle aandacht naar buiten: welk ontwikkelingen zijn er? Wat doen uw concurrenten? Hoe kijken klanten tegen u aan? Alleen door afstand te nemen ziet u de zaken in een ander licht. Wij helpen u graag aan een heel nieuw perspectief.

Denken

Nu gaan we de denkramen eens flink tegen elkaar open zetten. Hoe kunnen we voor u een geheel eigen positie claimen in de markt? Uniek, herkenbaar, eigen.

Door te behouden wat goed is en los te komen van wat u altijd deed. Zo blijft u dicht bij uzelf en ontstaat er tegelijkertijd ruimte voor echte vernieuwing. Een duidelijke merkfocus, een stip op de horizon en een plan van aanpak om daar te komen. Doordacht en praktisch. Want ook aan een doortimmerde strategie hoef je niet eindeloos te blijven door timmeren. We willen aan de slag. Door naar de volgende fase.

Maken

Het belang van executie is niet te overschatten. Hoe goed het denkwerk ook is, alles valt of staat bij de uitwerking.

Daarom loopt bij ons de strategische afdeling rechtstreeks over in onze eigen studio. Zo waarborgen we de creatieve vertaling en maken we alle beloftes waar. Daar gaat het om, want uiteindelijk telt alleen het eindresultaat. De reacties en likes, de aankopen en bestellingen, de aanmeldingen en aanbevelingen. In een wereld waarin alles met elkaar in verbinding staat, bouwen wij merken die mensen willen delen. Wij zijn De Merkenbouwers, wie bent u?
Dé Merkenbouwers
René van der Kolk
Merkstrateeg
Eugénie Blommestein
Business Development Director
Simone van den Langenberg
Senior Communicatieadviseur
Ella ten Have
Financieel Administrateur
Matthijs van der Made
Art Director
Bij ons stage lopen?
Zij vertellen je waarom!

Onze expertises

Strategie

Wat maakt uw organisatie uniek? Welke richting gaat u op met uw organisatie? Wat is de uitdaging waar u voor staat?

Wij besteden veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep. We ontwikkelen een merkstrategie: een realistisch plan dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen en cultuur, waarin uw positionering tot stand komt en praktisch wordt ingevuld met een middelenmix.

Het resultaat? Een complete, geïntegreerde communicatieaanpak, opgebouwd vanuit één positioneringsgedachte. Daarbij houden we constant ons einddoel in het vizier: zorgen dat uw onderscheidend vermogen perfect uit de verf komt.

Online marketing

Uw online marketing staat al lang niet meer op zichzelf. Het is onlosmakelijk verbonden met uw offline communicatie. Bij De Merkenbouwers beseffen we dit als geen ander. Daarom benaderen we online marketing als een geïntegreerd onderdeel van uw communicatiestrategie.

Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen, ontwikkelen we een online strategie. Een plan dat perfect moet aansluiten op businessdoelstellingen. Wat zijn uw traditionele offline marketinginstrumenten? Vanuit hier verleggen we onze focus naar online middelen. Hiervoor bedenken we strategieën, adviseren u op het gebied van online advertising (SEA), schrijven websiteteksten (SEO) en ontwikkelen social mediastrategieën. Zo verzorgen we samen met u uw complete contentmarketing. Daarbij kunnen we u alle zorg uit handen nemen: hosting, technisch onderhoud, antwoord op uw vragen en het inrichten van online campagnes.

Creatie

Uw corporate identity drijft voor een groot deel op uw communicatie ‒ op een heldere positionering, onderscheidend campagneconcept en aansprekende klantreferenties. Hoe zorgen we dat deze communicatiemiddelen uw imago een boost geven?

Samen met u organiseren we interne strategische sessies. Hier proberen we de propositie en de toegevoegde waarde van uw merk boven tafel te krijgen. Hebben we dit duidelijk voor ogen? Dan begint het creatieve proces. Samen met uw marketing- en communicatieafdeling vertalen we uw propositie in beeld en tekst. Ook hier denken we in geïntegreerde concepten. Zo ontwikkelen we een consistente basis van beeld en tekst die we in allerlei uitingen kunnen toepassen, off- en online.
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30