CTAC

Ctac is een beursgenoteerd ICT-bedrijf en sinds 2012 werken we samen aan zowel strategische als creatieve projecten.

Naast al een aantal diverse campagne concepten, zijn we eind vorig jaar gestart met het ontwikkelen van concepten voor de nieuwe website van Ctac.
Ctac wilde namelijk graag een nieuwe frisse look voor hun website. Dit hield in dat wij creatieve voorstellen mochten ontwikkelen voor nieuwe stijlelementen met daarbij een nieuwe beeldlijn én een nieuwe steunkleur waardoor het kleurenpalet van Ctac een moderne look en feel kreeg.

Na een aantal creatieve brainstormsessies, kwamen we al snel tot drie creatieve ideeën die we hebben uitgewerkt tot een geheel concept (niet alleen denkend aan een website, maar ook aan whitepaper, banners etc.). De concepten werden positief ontvangen en uiteindelijk is Ctac voor het concept gegaan waarbij het stijlelement een directe verbinding heeft met het logo van Ctac.
Maar wat is nu precies de gedachtegang achter de website geweest?
De nieuwe beeldlijn van de website heeft op hoofdniveau (o.a. homepagina en branchepagina) een detailweergave van de desbetreffende thema of branche. Naar mate de bezoeker dieper in het thema gaat, wordt het detailbeeld uitgezoomd waarbij de branche en personen vertoond worden. Op dit niveau worden afbeeldingen veelal in een nieuw beeldelement gezet; de C. Dus hoe groter de C, hoe persoonlijker het wordt. Voor extra communicatiekracht is er gekozen voor de lichtblauwe kleur aan het palet toe te voegen, waardoor de website visueel aantrekkelijk en moderner is geworden. Naast de stijlelementen en de beelden zijn er ook iconen ontwikkeld die duidelijkheid bieden per branche.

Benieuwd naar de vernieuwde website? Ga dan snel naar www.ctac.nl
 
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30