Ctac

“Cloud computing zonder poespas”
Ctac is een beursgenoteerd ICT-bedrijf dat sinds 2012 klant is bij De Merkenbouwers. Ctac benaderde ons om het merk opnieuw te positioneren en een strategie te ontwikkelen. Met als uiteindelijke doel om Ctac nog sterker op de kaart te zetten en onderscheidend te positioneren.

Inmiddels staat er een compleet 'communicatiehuis', een structuur die De Merkenbouwers ontwikkelde om de complete corporate communicatie in goede banen te leiden. Voor Ctac betekende dat drie niveaus: Corporate Visie, Imago & Proposities en Campagnes & Speerpunten.
 
Op basis van deze structuur ontwikkelden we de strategie, het plan van aanpak en creatief concept merkconcept voor Ctac - de paraplu waar we nog steeds alle communicatieactiviteiten onder brengen.
Vervolgens vertaalden we de strategie naar branche- en productniveau. Voor elke branche ontwikkelen we een sterke positionering. Daaronder vallen de campagnes. Een mooi voorbeeld wat over alle niveaus heen loopt is de cloudcampagne 'Cloud computing zonder poespas'. De campagnes bouwen aan de brand awareness op het hoogste niveau, versterken het imago van de cloud-propositie en generen leads op het productniveau.
 
Het communicatiehuis
De geïntegreerde communicatieaanpak van het 'communicatiehuis' heeft het merk Ctac een enorme boost gegeven. Dat resulteerde onder andere in het toenemen van de naamsbekendheid, de segmentcampagnes leverde meer leads op en dit resulteerde uiteindelijk in meer business. Deze structuur is toepasbaar op meerdere organisaties en kan ook voor uw bedrijf een groei in omzet betekenen. Neemt u zeker eens contact op.
 
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30