F2Connect

Na de succesvolle herpositionering van PT, kwamen wij in contact met de partner van PT, F2Connect. F2Connect is een strategische business partner op het gebied van verandervraagstukken.
 
Het verhaal van F2Connect stond al als een huis, de look & feel daarentegen nog niet. En daar heeft F2Connect onze hulp bij ingeschakeld. We zijn pragmatisch te werk gegaan. Twee sparsessies waarbij de één na de andere vraag werd gesteld en daar ook weer op door werd gevraagd. Resultaat: een duidelijk beeld van F2Connect.

Aan de slag!
Ondanks dat het logo van F2Connect ‘goed was zoals hij nu is’, zijn wij begonnen met het opstrakken van het logo. Minuscule aanpassingen gedaan waardoor het logo grafisch beter in balans is en het zo doorgevoerd kon worden dat een leek het verschil niet zou zien.
Ook hier hebben we vier conceptvoorstellen gepresenteerd en ze waren het unaniem over één huisstijl eens. Dit nieuwe huisstijlelement hebben we, samen met de pay off, toegevoegd aan het logo: de twee strepen. F2Connect is ‘de blauwe draad’ van een organisatie. F2Connect kijkt namelijk naar het complete plaatje van finance tot ict, van HR tot operations.
 
De nieuwe huisstijl hebben we o.a. doorgevoerd in een nieuwe website, banier, banners, e-mailhandtekening én in iconen voor de verschillende branches waar F2Connect werkzaam is.
 
Om F2Connect compleet te maken, zijn we op zoek gegaan naar een specifieke beeldtaal. Gekozen is voor het thema ‘samen koers varen’, denkend aan voortgang, ongoing proces, koers varen, goed lijnen samen uitzetten, verbinden, etc.
 
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30