Fons

“Gemeente en BOM helpen ondernemers vooruit.”
Het LHFT (Lokaal Herstructureringsfonds Tilburg, een samenwerkingsverband tussen Gemeente Tilburg en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) vroeg ons mee te denken over hun merkuitstraling. Tijdens de brainstorms over kernwaarden, doelstellingen en visie werd spontaan Fons geboren. Een persoon bij wie je terecht kunt met vragen over huisvesting, netwerken en financiering. Hiermee werd LHFT in één klap een stuk toegankelijker en kreeg het direct een goed marktbenaderingsconcept om naamsbekendheid te verwerven.
Fons is een positionering geworden waarmee we de menselijke kant van het ondernemen benadrukken. Vanuit deze positionering hebben we ondernemers, die reeds gebruik maakten van Fons, benaderd en naar hun ervaring met Fons gevraagd. Dit leidde tot een testimonialcampagne, die in de communicatie duidelijk maakt waar Fons voor staat. De volgende media zijn ingezet en ontwikkeld: website, brochure, mailings, advertising en LinkedIn.
 
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30