Info Support

Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen. Het kenniscentrum van Info Support geeft elk jaar de Training Guide uit. De Training Guide bestaat jaarlijks uit nieuwe informatie over de dienstverlening van Info Support, reference stories, vakinhoudelijke informatie en vernieuwde opleidingsprofielen en certificeringsschema’s.
Voor het tiende jaar op rij hebben we de Training Guide voor Info Support opgemaakt. We starten met de conceptfase, hier presenteren we 3 á 4 voorstellen. De focus van deze concept voorstellen ligt op de beeldstijl en de verfijnde aanpassingen binnen de opmaak van de certificeringen en kennisprofielen. Na keuze van het concept, maken we een moodboard voor de fotograaf en begeleiden we de fotoshoot.

De opmaak van de Training Guide is even een klusje, maar het resultaat mag er elk jaar weer zijn!
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30