Metalot

“De internationale hotspot voor innovatie en circulair gebruik van metalen en energie”
Begin januari is in de Gemeente Cranendonck een nieuw initiatief genaamd Metalot gelanceerd. Metalot wordt de komende jaren een unieke internationale omgeving in de Brainport- en Keyport- regio waar innovatie, onderzoek, ondernemerschap en onderwijs bij elkaar komen.

Door het combineren van de geavanceerde kennis en ervaring van wetenschappers, overheid, studenten en ondernemers, versnelt Metalot de revolutionaire, duurzame, circulaire ontwikkelingen op het gebied van metalen en energie.
De ambitie is het streven naar volledig hergebruik van grondstoffen en CO2-neutrale toepassing van metalen en energie. Een mooie ambitie waar De Merkenbouwers dan ook graag een steentje aan bijdraagt. Zo hebben wij hiervoor het logo ontwikkeld en een belangrijk aandeel gehad in de doorontwikkeling hiervan in een huisstijl. Om de lancering van Metalot te ondersteunen zijn een webpagina, illustraties, persmap en tweetal flyers ontwikkeld.

Meer weten over Metalot? Bezoek de website www.metalot.nl
 
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30