Nexus

“Met ambitie naar morgen en 2020”
NEXUS Nederland wil voor zorginstellingen een betrouwbare en betrokken partner zijn die hen helpt zich te focussen op hun kerntaak: het bieden van de best mogelijke zorg voor de best mogelijke prijs. De Merkenbouwers heeft voor NEXUS een positioneringscampagne ontwikkeld waarmee we de naam NEXUS en haar specifieke ICT oplossingen voor zorginstellingen en met name ziekenhuizen, op een heldere en creatieve wijze in een onderscheidende campagne concept hebben gegoten.
 
Door interne sessies met directie en medewerkers zijn we tot het nieuwe positioneringsstatement gekomen 'Zorg voor elkaar', dat we later vertaald hebben naar een creatief concept dat werkt. Het concept en beeld hebben we vertaald naar een interne en externe campagne. De inzet van communicatie-instrumenten waren: radio, print, online en interne communicatie. De medewerkers waren trots op de campagne en de boodschap vertelde helder waar de organisatie voor staat en wat NEXUS voor haar klanten kan betekenen.
 
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30