PinkRoccade

“Klaar voor morgen”
PinkRoccade bestaat uit PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government. De reeds ontwikkelde strategie is gebaseerd op de visie 'technologische ontwikkelingen zijn de sleutel tot succes en staan centraal in de maatschappij van de toekomst'. Aan De Merkenbouwers de opdracht om een doorvertaling te maken naar een beeldconcept. We ontwikkelden een PowerPoint-presentatie en een complete styleguide die het beeldconcept vertegenwoordigde.
Klaar voor morgen, samen verder. Vanuit drie aansluitende conceptvoorstellen die we ontwikkelden, werd gekozen voor het beeld met teruggedrongen kleuren tot bijna zwart-wit met typische roze accenten. Hierin spelen hedendaagse situaties een rol en zijn mensen samen aanwezig: actief of passief. Voor elke business unit werden drie beelden (fotografie en vormgeving) uitgewerkt en er werd een complete styleguide ontwikkeld, waarmee PinkRoccade jarenlang vooruit kan. Klaar voor morgen!
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30