Platform BV Breda

Platform BV Breda is het platform voor bedrijvenverenigingen en bedrijven in Breda. Platform BV Breda biedt ondersteuning bij vraagstukken over o.a. duurzaamheid, vestigingsklimaat en veiligheid. Wij ondersteunen Platform BV Breda hierbij door jaarlijks een communicatieplan te schrijven aan de hand van de nieuwe plannen en activiteiten.
Maar wij zijn ook doeners, door een intensieve samenwerking met het Platform BV Breda werken wij het communicatieplan samen uit. Wij schrijven en plaatsen de social media berichten, maken elk kwartaal een Google Analytics rapportage, duiken in de thema’s en schrijven artikelen, ontwerpen de beelden, de uitnodigingen en iconen. Het denkwerk blijft hier zeker niet in uit. Samen brainstormen we over de strategie en mogelijkheden voor Platform BV Breda. Wij adviseren over de te maken stappen om het uiteindelijke doel te behalen.
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30