Polvo

Dankzij de succesvolle samenwerking met Isero, zijn wij uitgenodigd voor een pitch bij Polvo. Polvo was op zoek naar een nieuwe naam voor hun private label. Internationaal, beschikbaar, kort en een fantasienaam waren de spelregels. Dit klinkt gemakkelijk, maar veel is er al bedacht. Maar na veel brainstormen en spelen met letters hebben we de pitch gewonnen! De gewonnen naam? Tromgeroffel… Noxxa.
Met gepaste trots zijn we aan de slag gegaan logo- en huisstijlontwikkeling. We zijn voor een design gegaan die in de bouwbranche eruit springt. En omdat er veel verschillende verpakkingen worden gemaakt voor de diverse producten van Noxxa hebben we het ook strak gehouden, zodat de communicatie impact duidelijk en helder is.
 
We hebben gelijk doorgepakt, Noxxa heeft namelijk meerdere verpakkingslijnen. Hier hebben we met de ideeën en voorstellen direct rekening gehouden: Noxxa Basic, Noxxa en Noxxa Excellent.
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30