ís-Hertogenbosch

“Ontdek Open Ondernemen”
Soms benaderen De Merkenbouwers potentiële klanten actief met een idee, zoals in het geval van de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Juist op het moment dat we de gemeente belden met ons idee ‘Open Ondernemen’ was men bezig met het nieuwe ondernemersportaal ondernemenindenbosch.nl. Vandaaruit hebben we samen met de gemeente onze ideeën uitgewerkt tot een aansprekend concept dat aansluit bij de kernwaarden van de gemeente.
Open Ondernemen is het thema waarmee we ’s-Hertogenbosch profileren als stad waar ondernemerschap in het hart van de belangstelling staat: ’s-Hertogenbosch stimuleert en waardeert Open Ondernemen.
De visie die ’s-Hertogenbosch heeft op ondernemerschap is vertaald naar het beeld van een opgaande zon. De zon - een cirkel - staat voor 'nieuwe dag, nieuwe kansen'. Voor ondernemers is iedere dag een uitdaging. In deze visuele gedachte biedt ’s-Hertogenbosch ruimte voor ondernemerschap. Vanuit die visie richten we ons op de specifieke ondernemer en laten zijn verhaal vertellen 'Waarom ’s-Hertogenbosch'.
De cirkel is weer rond. Zo begint iedere dag het ondernemerschap in ’s-Hertogenbosch. Een stad waar je als individuele ondernemer kan ontdekken wat Open Ondernemen betekent.
 
 
 
 
Meer weten?
De Merkenbouwers besteedt veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ons team biedt een luisterend en kritisch oor. Op basis daarvan kunnen we uw organisatie ondersteunen en helpen om de kernwaarden en kenmerken zichtbaar te maken voor uw doelgroep.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking.

Afspraak maken

Sint Jorisstraat 15, 5211 HA 's-Hertogenbosch
info@demerkenbouwers.nl
073 62 777 30